Linja-autoaseman kerrostalon suunnitelmat julki

Parhaillaan purettavan Kangasalan linja-autoaseman paikalle nousee ainakin kuusikerroksinen vuokrakerrostalo.

– Kangasalan keskustan kehittämistä kaupunkimaisempaan suuntaan on jo pitkään suunniteltu. Nyt päästään viimein toden teolla hommiin, kun saimme sovittua kuusikerroksisen asuinkerrostalon rakentamisesta vanhan linja-autoaseman kortteliin, toteaa YH Kotien rakennuttajapäällikkö Petro Saraste.

Uusi kerrostalo valmistuu aivan liikenneympyrän tuntumaan. Tulevaan kuusikerroksiseen kerrostaloon on suunnitteilla 86 vuokra-asuntoa, joiden on arvioitu valmistuvan loppuvuodesta 2019.

– YH Kodeilla on Kangasalla lähes 300 asuntoa, ja viimeisimmät asunnot valmistuivat vuonna 2012. Kangasalan kaupunki on panostanut keskustan kehittämiseen, mikä on edesauttanut sitä, että saamme vihdoin myös kohtuuhintaista vuokra-asumista Kangasalan keskustaan, sanoo YH Kotien toimitusjohtaja Janne Tuominen.

BST Arkkitehtien havainnekuva uudesta kerrostalosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?