Myös Aron kurvaa Kangasalle

Lahjakkaana ja monipuolisena Elviksen musiikin tulkitsijana tunnettu Aron kurvaa monen muun tavoin Kangasalle ensi lauantaina. Hän esiintyy ensin Mobilian piha-alueella kello 14.30, kruisailee sitten pinkillä Cadillacillaan Vehoniemelle ja esiintyy Vehoniemen terassilla kello 15.30.

Kurvaa Kangasalle on uusi ajoneuvoharrastajien yhteinen kesätapaaminen Mobilian autokylässä ja Vehoniemen automuseolla lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtuman tavoite on koota alan harrastajat yhteiseen kesäpäivän ja kansallisen museoajoneuvopäivän viettoon – ja saada esille kalustoa laidasta laitaan, mopoista traktoreihin ja muuhun raskaaseen rautaan.

Tapahtuma levittäytyy sekä Mobilian pihalle että Vehoniemen automuseon alueelle, ja kohteiden välillä tulee tapahtuman aikana liikkumaan myös museobussi. Ilmaisen Scania-museobussin ensimmäinen startti on Mobiliasta noin kello 15.15, jonka jälkeen se ajaa ”nonstop-aikataululla” Mobilian ja Vehoniemen väliä kello 17.30 saakka.

Tapahtumassa tullaan palkitsemaan myös päivän Kurvikkain, Vauhdikkain ja Kantikkain ajoneuvo ja esitellään yli satavuotiaan moottoripyörän eli vuosimallin 1914 Rudgen toimintaa.

Tapahtuma päättyy Mobiliassa hieman ennen kello kuutta yhteiseen kokoontumisajoon Vehoniemelle, jossa iltaa jatketaan kesäsään mukaan.

”Suomen Elvis” eli Aron käy tutustumassa uuden tapahtumaan menoon lauantaina. Kuva: Elli Valkila.