Messuilla voi testata taitojaan Taru Tuukkasta vastaan

Pälkäneen koripalloilijat esiintyvät Vapaalla Pälkäneellä -messuilla Lukko -salissa, jossa voit testata taitojasi, vaikka Susiladies tähti (naisten maajoukkue) Taru Tuukkasta vastaan, tai pallotella kavereiden kanssa.

Messupisteellä on myös tietokilpailua (Kahoot!) ja tekstiilejä myynnissä.  Samalla voit ilmoittautua syksyn toimintaan mukaan!

Taru Tuukkanen (oikealla) toimi kesällä apuvalmentajana Kimmon korisleirillä. Naiskoripallon legenda on mukana Vapaalla Pälkäneellä -messuilla. Lauantaina Lukko-salissa voi testata taitojaan Tuukkasta vastaan ja sunnuntaina kello 13 hän kohtaa Hyvinkään riveissä viimevuotisen mestarin Kotkan Peli-Karhut.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?