Luja-Lukko, yleisurheilu

Yleisurheilukesä toi mitaleita ja kisakokemusta

Viikkokisat kokosivat junnut kolmen viikon välein Onkkaalan urheilukentälle.

Pälkäneen Luja-Lukon kesäkausi pyörähti perinteisesti käyntiin maastocupilla, joka juostiin Syrjänharjussa kolmen kerran cupina. Seuran omat yleisurheilukisat järjestettiin kolmen viikon välein kesäkuusta elokuuhun. Tänä kesänä pystyimme taas pyörittämään myös yleisurheilukoulua kesä- ja heinäkuun ajan.

Seuran urheilijat kisasivat aktiivisesti myös ulkopaikkakunnan kisoissa sekä pm-kisoissa, mutta myös SM-kisat tulivat osalle tutuksi. Kisoista oli tuomisina monia mitaleita, omia ennätyksiä ja onnistuneita suorituksia.

Ensi vuonna toiminta jatkuu samankaltaisena. Maastocup ja viikkokisoja järjestetään edelleen. Tarkemmat tiedot näistä tulee lähempänä ensi kautta.

Vanhempia toivotaan lisääntyvässä määrin toimintaan mukaan. Tämä helpottaisi muun muassa viikkokisojen järjestämistä ja toisi mahdollisuuksia toiminnan monipuolistamiseen.

Luja-Lukon junnut kävivät kisaamassa myös piirin ja Suomen mestaruuksista.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>