Neljäs kerta, neljäs kierros?

Kangasalalaisen KU-68:n eteneminen on päättynyt kolmesti peräkkäin kolmannelle kierrokselle salibandyn Suomen cupissa. Ensi lauantaina tähän olisi tarkoitus tulla muutos.

KU kohtaa kotisalissaan Pitkäjärvellä Forssan Suupparit ottelussa, jonka yhteyteen kotijoukkue pitkästä aikaa on viritellyt oheisohjelmaa. Ovet ovat maksutta avoinna kaikille vauvoista vaareihin, buffetti palvelee koko ottelun ajan ja toisella erätauolla kaikkien katsojien kesken arvotaan Classicin ja Suomen maajoukkueen Krister Savosen nimikirjoituksella varustettu maila. Savonen saapunee itse paikalle jännittämään niin mailansa kuin kangasalalaisjoukkueenkin kohtaloa.

Cupissa pelataan kolme 20-minuuttista erää tehokkaalla peliajalla, eli käytännössä yksi cup-ottelu vastaa lähes kahta normaalia kolmosdivaripeliä.

KU-68 ei aio kuitenkaan tyytyä neljännelle kierrokselle etenemiseen, vaan kangasalalaisia houkuttelee kovasti viides kierros ja siellä mukaan liittyvien ykkösdivisioonajoukkueiden mahdollinen kohtaaminen.

Joni Rouhiainen heittäytymässä pahantekoon hyökkäysalueella – niin myös tulevana lauantaina.

Sitä ennen pitäisi kuitenkin kaataa alkajaisiksi FoSu.

– Vastustaja on kakkosdivarin länsirannikon kärkiporukoita ja viime kaudellakin oli kakkosen pudotuspeleissä. Kotikentällä meillä on kuitenkin saumat voittaa, saamme jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon, valottaa KU:n mediavastaava Jussi Hietaranta.

Katetta uskolle löytyy esimerkiksi siitä, että edellisellä kierroksella kangasalalaiset kaatoivat kakkosdivisioonassa pelaavan SC Urbansin maalein 5–3.

Ottelu Pitkäjärvellä alkaa lauantaina kello 18.

Kommentointi on suljettu.