Seurakuntatalo ja kunnantalo Luopioisiin

Kun nyt Pälkäneen kunnalla ja seurakunnalla on paljon mietittävää, ehdotan seuraavia ajatuksia pohdittaviksi. Seurakuntatalo tulisi rakentaa alusta asti Luopioisiin, samoin kunnantalo. Toinen näistä voisi sijaita vaikka Aitoossa. Näin Luopioisiinkin saataisiin jotakin, kun tuntuu että siellä jäädään koko ajan vaille kaikkea. Ja sijaintikin olisi maantieteellisesti katsoen aika keskellä kuntaa.

Risuongelmaakin Pälkäneellä on pohdittu. Toimisiko se, jos risut, oksat ja männynkävyt vietäisiin Humuspehtoorille Arajärvelle? Siitä vain sopimaan asiaa Humuspehtoorin kanssa!

Ja kun nyt alkuun päästiin, niin tehkää nyt ihmeessä jotakin Pälkäneen torin kukkapömpeleille. Siellä kasvaa nyt rikkaruohoja vallan paljon: nokkosta, voikukkaa ja pajua. Pitäkää ihmeessä investoinnista huoli ja peratkaa kukkapömpelit säännöllisesti tai edes kerran vuodessa.

Muija Onkkaalasta  

Kommentointi on suljettu.