Suuri poliisioperaatio Aitoossa – etsinnässä kaksi nuorta miestä

Poliisi on torstaiaamuna etsinyt monen partion voimin kahta alle 30-vuotiasta miestä Aitoossa. Toisella on ilmeisesti punainen takki.

Pälkäneen suuntaan ajanut kaksikko suistui tieltä Honkalan jälkeen. Tumma Chrysler Neon vaurioitui hieman törmätessään puuhun, mutta kuski ja matkustaja tuskin satuttivat itseään ulosajossa.

Poliisia kiinnostaa, mihin muuhun miehet mahdollisesti liittyvät. Kaksikkoa etsittiin varhain torstaiaamuna monen partion voimin, ja myös teitä oli suljettu. Koiran saaman vainun perusteella etsinnät keskittyivät ennen aamukuutta Kankahuventien, Töyryläntie ja Tevuntien alueelle.

Etsinnät jatkuvat, ja havainnot miehistä tulee ilmoittaa hätäkeskukseen.

Aitoon etsinnät liittyvät Honkalan kohdalla tieltä suistuneeseen henkilöautoon.

Kommentit (8)

  • J

   P nurmelle tarkennuksena että härmän ”jätkiä” on tasan yks ja sekin pitkälti yli 30vee että kannattaa ihan ekana tutkia niitä faktoja ennenkun rupee ensimmäisenä epäilyistänsä tänne kirjotteleen kun ei mistään mitään tiedäkkään. että eiköhän kyse oo tälläkertaa ollu ihan jonkun muun kullannuppu ”jätkät”

   Vastaa
   • l

    Taidat SINÄKIN käyttää suonensisäisiä! nistejä lisää pitkin kyliä, hieno meininki.

    Vastaa
  • Rambo

   Haha on tää huikeeta luettavaa täytyy varmaan alkaa maksuutta tätä julkisuuttaolaan niin staroja näköjään aina

   Vastaa
   • Conan

    Mitä? Kirjoitustaito on eduksi myös vähempilahjaisille. Jos olisi ala-asteella sen opetellut, ei tarvitsisi muiden arvella että mitähän tämä elämänsä sankari tarkoittaa.

    Vastaa
 1. Karua

  Ei sitä nuorta väkeä tänne ikinä saada lisää jos heti on poliisioperaatio kun vähän nuorempia tulossa kylille…

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?