Sahalahden apteekkiin murtautujat veivät huumaavia lääkkeitä – Jäivät kiinni jo samana yönä

Sahalahden apteekkiin murtauduttiin lauantaina aamuyöllä kello 03.30.

Murtautujat olivat päässeet sisään hajottamalla ulko-oven lasin. Saaliikseen he olivat saaneet huumaavia lääkkeitä.

Kovin kauan eivät epäillyt saaneet pitää ryöstösaalistaan, sillä poliisi tavoitti kolmikon Tampereen Peltolammilta samana yönä kello neljän jälkeen. Auto oli herättänyt poliisipartion huomion ja se oli pysäytetty tarkastusta varten. Autosta löydetyt huumaavat lääkkeet olivat paljastuneet Sahalahden apteekista varastetuiksi.

– Uskon, että kaikkia lääkkeitä ei saatu takaisin, vaan osa niistä oli jo käytetty, rikoskomisario Antti Uusipaikka sanoo.

Kiinnijääneet tamperelaismiehet ovat syntyneet vuosina 1979, 1988 ja 1989. Kolmikko on jo vapautettu ja sitä syytetään varkaudesta ja huumausainerikoksesta.

Apteekki kiinni lauantain

Sahalahden apteekkari Päivi Lepo kertoo, että murron takia apteekki oli kiinni lauantaipäivän.

– Jouduimme siivoamaan lasinsirpaleita ja tekemään inventaariota, mitä kaikkea täältä oli varastettu. Varkaat olivat vieneet huomattavan määrän huumaavia lääkkeitä. Laatikoita oli availtu ja suljettuja ovia yritetty avata, mutta sen kummempaa ilkivaltaa ei ollut tehty.

Sahalahden apteekin turvatoimia kiristetään jatkossa. Nykyisen apteekkarin aikana paikkaan ei ole aiemmin murtauduttu. Lepo on pitänyt apteekkia Sahalahdella vajaat kaksi vuotta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.