Loistava juhlakonsertti on täynnä iskelmän juhlaa

Konsertissa esiintyy Loistava Laulaja 2019-laulukilpailun voittajat ja viime vuoden voittaja Kaija Pietilä sekä Kaija Pohjola.

Valtakunnallisten musiikkikilpailuiden parhaimmiston juhlakavalkadi pidetään Kangasala-talossa torstaina 21. marraskuuta kello 19. Konsertissa esiintyy kuuden eri sarjan Loistava Laulaja 2019-laulukilpailun voittajaa sekä viime vuoden voittaja Kaija Pietilä. Loistava Laulaja on suuri valtakunnallinen laulukilpailu, jonka televisioitu finaali käytiin lokakuussa tapahtumahotelli Tallukassa. Kilpailun loppuhuipentumat tulevat Alfa teeveen kanavalta.

Kilpailussa laulettiin kolmen sanoittajamestarin Sauvo ”Saukki” Puhtilan, Juha ”Junnu” Vainion ja Veikko ”Vexi” Salmen sanoitustuotantoa elävän huippuorkesterin säestyksellä. Kilpailun sarjat ovat yli 40-vuotiaat. yli 50-vuotiaat ja yli 60-vuotiaat. Naiset ja miehet ovat eri sarjoissa.

Pirkanmaalle tuli kaksi mestaruutta. Voiton ottivat Mia Leivo Ylöjärveltä ja Arja Lohtander Urjalasta. Samassa kilpailutapahtumassa valittiin myös uusi kotimainen Loistava Iskelmä, jonka kilpailun parhaita kuullaan konsertissa. Tämän sanoitus- ja sävellyskilpailun menestyjät kuullaan ensi kertaa livenä kilpailun jälkeen.

Juhlakonsertissa mukana on myös tangokuningatar Kaija Pohjola sekä humoristinen taikuri Risto Pajunen ja pukinretale. Juhlakonsertin orkesterina on Mirka Dojan Group. Juontajina toimivat Tarja Jykylä ja Martti Kuurila. Loistovirma Oy:n tuottamassa konsertissa on väliaika.