Lauluyhtye Valkean ja Pyysalojen kanssa mennään kohti joulua

Lauluyhtye Valkea esiintyy Kangasala-talossa yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa. Joulun tunnelmapaloja kuullaan jo perinteeksi muodostuneessa Kohti joulua -konsertissa tiistaina 3. joulukuuta kello 19.

Vuonna 2014 perustettu lauluyhtye Valkea koostuu kahdeksasta kangasalalaisesta laulajasta, joista jokaisella on jonkinlaista harrastustaustaa laulamisessa, kuorotoiminnassa tai jonkin instrumentin soittamisessa. Ammattimuusikoita ei yhtyeeseen kuulu, vaikka muutamalla jäsenellä onkin työn kautta kosketusta myös musiikin opettamiseen.

Sahalahdella asuva Pyysalon muusikkopariskunta esiintyy usein duona, jossa Minna laulaa ja Jussi soittaa pianoa.

Kangasala-talo osallistuu joulunavaustapahtumaan lauantaina 30. marraskuuta, jolloin talo täyttyy monista joulujutuista. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen esittelee ensi kevään ohjelmistoa valtuustosalissa kello 16. Talo tarjoaa paikalle poikkeaville jouluiset glögit.

Lauluyhtye Valkea.
Minna ja Jussi Pyysalo.