RaLun pojat pelasivat hyvän ottelun, mutta Nokia vei pisteet

Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhteisjoukkue RaLu pelasi hyvän ottelun BC Nokiaa vastaan. Nokia oli kuitenkin parempi koripalloilun alle 16-vuotiaiden poikien valtakunnallisen I-divisioonan ottelussa.

Mikä ottelu: BC Nokia – RaLu, U16-poikien valtakunnallinen I-divisioona, 14.12.

Ennakkoasetelma: BC Nokia ei ole hävinnyt sarjassa yhtään ottelua, joten he lähtivät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Miten kävi: BC Nokia – RaLu 70–57 (20–18, 19–12, 13–16, 18–11)

Ratkaisu: RaLu onnistui jälleen hyvin puolustuksessa ja onnistui pitämään nokialaiset hyvin kurissa. Toisella jaksolla nokialaiset saivat yhden 8–0 -jakson, jonka siivittämänä he siirtyivät puoliajalle 9 pisteen johdossa. Kolmannella jaksolla Ralu onnistui kuromaan eroa pienemmäksi ja viimeiselle jaksolle lähdettiin 52–46 -tilanteesta. Neljännellä jaksolla RaLun 7 pojan ryhmän bensa hiukan loppui ja virheet alkoivat näytellä merkittävää osaa. Hienon ottelun jälkeen BC Nokia kuitenkin voitti ottelun 13 pisteellä.

Onnistuja: Valtteri Raatikainen onnistui pysäyttämään nokialaisten ykköspelintekijän, joka vaikeutti huomattavasti nokialaisten peliä. Hyökkäyspäässä Kaius Raisamo teki 24 pistettä saaden Oskari Ketolalta tulitukea 11 pisteen edestä.

Kommentti: ”En muista koska tappion jälkeen olisi ollut näin hyvä fiilis.” RaLun valmentaja Anssi Niemi

Oho! RaLun paljon ”parjattu” vapaaheittoprosentti oli pelissä mukava 60%.

Entä nyt: Nyt RaLu siirtyy joulutauolle. Ottelut jatkuvat sunnuntaina 19.1, kun RaLun pojat matkaavat Karkkilaan.