Ulla Tapaninen avaa Kangasala-talon helmikuun

Kangasala-talon helmikuun avaa hulvaton komedienne Ulla Tapaninen. Lava-ammuntaa VI on esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa. Aikaisemmin Tapaninen on esittänyt stand up-, sit down-, stay home-, lay down – ja come pack -komiikkaa. Tällä kertaa tarjolla on six pack -komiikkaa huumorinjanoisille katsojille.

Lämminhenkisessä yksinpuhelussaan Tapaninen tarttuu tyylilleen uskollisesti arjen ilmiöihin. Osansa saavat niin someraivo, byrokratia kuin suomalaisen palvelukulttuurin kehnouskin.

– Aina sanotaan, että taiteilijan pitäisi uudistua. Minä en uudistu! Vanhassa vara parempi, tokaisee Tapaninen ja nauraa.

Ulla Tapaninen nähdään Kangasala-talon lavalla lauantaina 1. helmikuuta. Kuva: Mitro Härkönen

Esitys nähdään Kangasala-talossa lauantaina 1. helmikuuta kello 18 alkaen. Sen on edellisten osien tapaan ohjannut ohjaaja, käsikirjoittaja Raila Leppäkoski, joka on viime vuosina työskennellyt pääosin Helsingin Kaupunginteatterissa sekä sen alaisessa Lilla Teaternissa.

Helsinkiläisessä Ryhmäteatterissa syksyllä 2019 ensi-iltansa saanut Ulla Tapanisen uusin Lava-ammuntaa VI lähtee kiertämään Suomea kevään 2020 aikana. Raila Leppäkosken ja Ulla Tapanisen käsikirjoittamat yhden naisen komediaillat saivat alkunsa vuonna 1995, jolloin ensimmäinen Lava-ammuntaa -esitys sai ensi-iltansa.