Joonas Wideniuksen levynjulkistuskiertue pysähtyy Kangasalla

Kangasala-salissa on luvassa jazzia torstaina 20. helmikuuta, kun flamencokitarastaan tunnettu Joonas Widenius tuo trionsa levynjulkistuskiertueen konserttiin Kangasalle. Ennakkoluuloton uusi musiikki kaataa raja-aitoja.

Joonas Widenius Trio julkaisi syksyllä uutta musiikkia videoineen ja vuodenvaiheessa 2019-2020 uusimman levynsä ”New Nordik Sagas”. Levy jatkaa trion musiikillista matkaa halki eri tyylien viidakon. Trion uudella levyllä sekä konserteissa kaihoisat melodiat soivat tuntureilla, pirut tanssivat sambaa, korpit raakkuvat riffejä ja pohjoinen kaiku huutaa vastaan.

Esityksessä ei ole väliaikaa. Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa.

Joonas Widenius Trio konsertoi Kangasalla 20. helmikuuta. Kuva: Kimmo Tähtinen