Teatteri täyttää Kangasala-talon lavan helmikuun lopussa

Kangasala-talossa heittäydytään Pientä laittoa -parisuhdekomedian kiemuroihin lauantaina 22. helmikuuta ja jatketaan Seela Sellan elämän ympärille rakennetulla teatteritapahtumalla Ihan Seelana keskiviikkona 26. helmikuuta.

Pientä laittoa on railakas komedia parisuhderemontista. Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Rooleissa Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen ottavat selvää, vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Heikki Lund.

– Paikoitellen dialogi antaa mahdollisuuksia myös teatraalisuuteen – ihan niin kuin oikea elämäkin, Juha Veijonen jatkaa.

Pientä laittoa -komedian rooleissa nähdään Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen.

Ihan Seelana perustuu Seela Sellan elämään ja työhön. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa.

Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät läpi Seelan elämäntarinaa.