Bluegrass- ja western-musiikin taiturit vierailevat Kangasalla

Jussi Syren and The Groundbreakers. Kuva: Y. Nurminen

Torstaina 27. helmikuuta Kangasalle saadaan kansainvälisiä vieraita. Arvostettu brittiläinen western-musiikin esittäjä ja lauluntekijä Clint Bradley orkestereineen vierailee Kangasala-talossa suomalaisen bluegrass-taiturin Jussi Syrenin ja hänen bändinsä kanssa. Kangasala-salissa kuullaan muun muassa Beatles-kappaleita bluegrass-versioina.

Clint Bradleyn kaksi western-albumia, ”Riding After Midnight” (2010) ja ”Soul of the West” (2019), ovat nostaneet hänen tämän musiikkigenren kansainvälisesti tunnustetuksi uudeksi kärkinimeksi. Hänen omia kappaleitaan ovat kriitikot ylistäneet myös western-musiikin kotimaassa USA:ssa genren moderneiksi klassikoiksi. Kangasalla ohjelmistossa on sekä omaa tuotantoa että western-klassikoita.

Jussi Syren and the Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Yhtyeen viime vuonna julkaistulla yhdeksännellä albumilla ”Bluegrass Headquarters” vierailee tammikuussa Grammy-palkinnon saanut viulisti Michael Cleveland.

Clint Bradley Band.