Argentiinalainen Martin Alvarado konsertoi Kangasalla

Argentiinalaista Martin Alvaradoa pidetään Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana. Kangasalle hän saapuu torstaina 5. maaliskuuta yhdessä muun muassa Merikanto-laulukilpailun voittaneen mezzosopraanon Essi Luttisen kanssa.

Konsertti Tango de mi Alma yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja taidemusiikin vaikutteita. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzollan tango nuevon rinnalla kuullaan tunnettuja ooppera-aarioita sekä espanjankielisiä käännösversioita Unto Monosen ja Toivo Kärjen suomitangoista omin argentiinalaisittain sävyttynein sovituksin.

Kangasala-talossa kello 19 alkavan konsertin pianisti on Petri Haapasalo ja saksofonisti Tane Kannisto.

Essi Luttinen, Martin Alvarado, Petri Haapasalo ja Tane Kannisto nähdään Kangasala-salin lavalla maaliskuussa.