Ylistystanssi avaa omalla tavallaan virren viestiä

”Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan” on yhteisenä aiheena naistenpäivillä sunnuntaina 15. maaliskuuta Luopioisten seurakuntakeskuksessa. Virren 600 aihetta käsitellään niin puheenvuoroissa kuin ylistystanssin kautta, jolla Nina Siekkinen kumppaneineen virttä tulkitsee.

Siekkinen on hämeenlinnalainen sielunhoitoterapeutti ja diakoni. Hän käyttää naistenpäivillä myös puheenvuoron. Muita puheenvuorojen käyttäjiä ovat lastenohjaaja Iina Keskinen Kangasalta ja aitoolainen opettaja Elina Pehkonen.  Iina Keskinen myös laulaa Sari Veston säestämänä. Ohjelman juontaa Päivi Giren ja päätöshartauden pitää Helvi Jousmäki.

Luopioisten kirkossa on kello 10 messu, jonka vastuuryhmänä on Raamatun ääressä-piiri Maarit Härkösen johdolla. Messussa saarnaa Janne Vesto. Naistenpäivien keittolounas on tarjolla seurakuntakeskuksessa heti messun jälkeen. Ohjelman päätyttyä on kahvipöydän vuoro. Kaikesta tarjoilusta on vapaaehtoinen maksu yhteisvastuukeräykselle. Naistenpäivät järjestää Luopioisten kappeliseurakunta.