Yrittäjäjärjestöt ja Business Kangasala Oy ilmoittautuivat alueen yritysten avuksi

Kangasalan Yrittäjät, Kuhmalahden Yrittäjät ja Business Kangasala Oy ovat yhdessä lähteneet auttamaan yrityksiä poikkeusaikana. Nopealla tahdilla eskaloituneen koronatilanteen nähdään muuttaneen yritysten toimintakenttää radikaalisti.

Yrittäjäyhdistykset ja Business Kangasala ovat huolissaan siitä, että palvelualoilla asiakaskato, tapahtumatuotannossa kokoontumiskiellot ja perusliiketoiminnassa sairaspoissaolot sekä karanteenit näkyvät yritysten toiminnassa välittömästi.  Maksuliikenteen tulovirran pysähtyminen, lomautukset, sopimusten sitovuus, verot ja maksut vaativat yrittäjältä nopeaa reagointia ja päätöksentekokykyä paineen alla.

– Haluamme, että kukaan yrittäjä ei jää tässä tilanteessa yksin vaan autamme mahdollisuuksiemme mukaan. Vaikeissakin tilanteissa kannattaa rohkeasti lähteä selvittämään omia mahdollisuuksia erilaisiin maksujärjestelyihin ja tukiin, joilla selvitä koronaepidemian yli, kolme tahoa linjaa tiedotteessaan.

Kuntalaisten toivotaan mahdollisuuksien mukaan tukevan paikallisia ja pieniä yrityksiä, yrittäjiä puolestaan rohkaistaan etsimään hetkellisesti uusia tapoja tuottaa palvelua.

Neuvontatyötä tehdään puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisten etäyhteyksien avulla.