Pälkäneen kunta avasi yrityksille kriisipuhelinpäivystyksen

Koronavirus uhkaa vaikuttaa monen yrityksen arkeen. Tilanteen vuoksi Pälkäneen kunta on avannut yrityksille suunnatun puhelinpäivystyksen, jonka kautta on mahdollista pohtia liiketoiminnan kehittämistä kriisin myötä ja saada tietoa yrityksille suunnatuista kriisirahoituksista.

Kunnan elinkeinopalvelujen päivystyspuhelin toimii numerossa 050 521 5240. Koronaviruksesta johtuviin yritystoiminnan liiketoiminnan kehittämis-, uudelleenjärjestely- ja rahoitustarpeisiin apua tarjoava puhelinpäivystys toimii maanantaista torstaihin kello 9–10 ja 15–16.

Puhelinaika on tarkoitettu ensimmäiseksi kontaktiksi ja sen aikana sovitaan tarkemmin jatkotoimenpiteistä.

Kunta suosittelee yrittäjiä hyödyntämään myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrityskummien Yrittäjän tuki -palvelua.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?