Ilon ja toivon säveliä – Hietasen perheen äitienpäiväkonsertti kuullaan verkossa

Äitiä ja isoäitiä voi muistaa sunnuntaina 10. toukokuuta viemällä heidät verkossa Kangasala-talosta kello 16 lähetettävään Hietasen perheen äitienpäiväkonserttiin. Konsertti on katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla viikon eli 16. toukokuuta saakka. Tenori Pentti Hietanen esiintyy äitienpäiväkonsertissa yhdessä vaimonsa, pianisti Heini Kivimäki-Hietasen ja Voice of Finlandistakin tuttujen tyttäriensä Iina Hietasen ja Roosa Hietasen kanssa. Lippuja myydään 25. huhtikuuta alkaen Kangasala-talon sivuilla sekä tekstiviestitse.

Monipuolinen ohjelmisto on koottu äitejä ajatellen. Kauniiden ja koskettavien sävelmien lisäksi mukana on paljon iloa. Hietaset haluavat tuoda koronan keskelle toivoa ja uskoa parempaan huomiseen.

Hietasen perhe esiintyy Kangasala-talossa äitienpäivänä. Maksullinen konsertti on katsottavissa verkossa suorana ja myöhemmin myös tallenteena.