Hakesiilossa syttynyttä paloa taltutetaan vielä Sahalahdella – jälkihoito tehtävä huolella

Hakelämmityslaitoksen hakesiilossa syttyi palo Pakkalantiellä Sahalahdella puoli kahden aikoihin. Omistaja sai hillittyä palon niin, että hake paloi kytemällä ja voimakkaasti savua muodostaen. Suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Sammutustoimissa ollut kiinteistönomistaja hengitteli jonkin verran savua, ja ensihoito tarkisti hänen vointinsa paikan päällä.

– Pelastuslaitos tyhjentää parhaillaan siiloa, jotta palopesäkkeet saadaan raivatuksi. Tuo on salakavalaa kuivaa tavaraa, joka voi syttyä helposti. Siksi jälkityö on tehtävä huolella, päivystävä palomestari Jarno Majaniemi sanoo.

Majaniemi kertoo paikalle lähteneen 3 ajoneuvoa, ja pelastajia oli kymmenkunta. Pelastuslaitos sai hälytyksen Kangasalan Sahalahdelle kello 13.24.

Tekstiä lisätty kello 15.15.