Kangasala SK:lle uusi seuratyöntekijä – kurikkalaissyntyinen kilpasuunnistaja haluaa kehittää lasten ja nuorten taitoja

Kangasala SK:n seuratyöntekijäksi on valittu Tomi Närvä. Hiidenkiertäjiä edustava Närvä on 27-vuotias kilpasuunnistaja. Hän asuu Tampereella ja opiskelee rakennustekniikkaa. Kotoisin hän on Kurikasta.

– Suunnistuksen perusteet olen saanut Pohjanmaalta Kurikasta, mutta suunnistajaksi kasvaminen on tapahtunut täällä Hämeessä, Tomi kertoo.

Opiskelujen ohessa hän on tehnyt töitä Suunnistajan kaupassa. SK:n seuratyöntekijän pesti kuulosti kuitenkin heti houkuttelevalta vaihtoehdolta.

– Työskentely suunnistuksen parissa on kiinnostanut minua jo pitkään, joten seuratyöntekijän paikan auetessa päätös oli helppo. Koen, että etenkin työ lasten ja nuorten kehittymisen edistämiseksi on innostavaa ja motivoivaa.

Tomi aloitti työssään lokakuun alusta. Hänen ensisijainen tehtävänsä on nuorten ryhmien valmentaminen ja toiminnan kehittäminen. Työsopimus on vuoden pituinen. Aiemmin seuratyöntekijänä toiminut Outi Hytönen irtisanoutui saatuaan muita töitä, mutta jatkaa nuorten ryhmän mukana vapaaehtoishommissa.

– Mennään hyvällä fiiliksellä eteenpäin ja nähdään treeneissä! Toivottavasti vallitseva koronatilanne hellittää, ja pääsemme taas nauttimaan joukolla suunnistuksen riemusta, Tomi Närvä toivoo.