RaLun pojille tappiot viikonlopun tuplapeleissä Oulua vastaan

Mikä ottelu: YMCA Oulu – RaLu, pojat U17 valtakunnallinen I-div., 24.10.

Ennakkoasetelma: Oulu on aina ollut paha vastustaja ja nyt tehtävää ei helpottanut muutamat poissaolot, jonka takia mukana oli 7 poikaa.

Miten kävi: YMCA Oulu – RaLu 101–78 (26-21, 31-13, 22-23, 22-21)

Ratkaisu: RaLun pojat onnistuivat ensimmäisellä kympillä mallikkaasti hyökkäyspäässä ja puolustuskin toimi mukavasti. Toisella neljänneksellä Oulun laajempi materiaali alkoi näkyä, ja he onnistuivat muuttamaan ottelun puolustustempon niin, että RaLun helpot korit jäivät uupumaan. Oulu nappasi ratkaisevan eron tällä neljänneksellä. Jälkimmäisellä puoliskolla RaLun peli jämäköityi ja ottelu eteni tasaisena. RaLu onnistui muutaman kerran ottamaan 9–0 -jaksoja, mutta Oulu pystyi kuitenkin kontrolloimaan ottelua loppuun asti.

Onnistuja: Isoin onnistuja oli Oskari Ketola, joka muutaman vaisumman pelin jälkeen onnistui niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Lisäksi Aleksi Räväsmäki teki ison työn Oulun isojen pelaajien puolustuksessa.

Kommentti: ”Ottelussa oli hyviä jaksoja, mutta epätasaisuus vielä vaivaa. Mukavaa oli, että menetyksiä saatiin pienemmiksi kahteen edelliseen peliin verrattuna.” RaLun päävalmentaja Kimmo Ketola

Oho! Ralu upotti vaparit 11/18.

Mikä ottelu: YMCA Oulu – RaLu Pojat U17 valtakunnallinen I-div., 25.10.

Ennakkoasetelma: Tässä pelissä Ralu yrittää parantaa edellisestä pelistä.

Miten kävi: YMCA Oulu – RaLu 101–80 (25-18, 27-19, 33-21, 16-27)

Ratkaisu: Edellisestä pelistä yritettiin parantaa 1v1 -puolustusta ja siinä onnistuttiinkin, mutta nyt oululaiset hallitsivat levypallot ja tekivät toisista yrityksistä peräti 22 pistettä. Huono jakso osui juuri toisen jakson loppuun ja kolmannen alkuun, mutta seitsemän pojan kokoonpanolla tämä oli ennakoitavissa.

Onnistuja: Jo edellisenä päivänä hyviä otteita esittänyt Tatu Järvinen jatkoi siitä mihin edellisen pelin oli lopettanut. Nyt saldona 15 pistettä, 6 levaria ja 3 blokkia.

Kommentti: ”Peli oli hiukan arvoitus, miten omat pojat ovat palautuneet edellisen pelin kovasta rutistuksesta. Hyvin olivat palautuneet. Tästä pelistä saatiin positiivisia onnistumisia, joita pyritään siirtämään seuraaviin peleihin. Muutama pelaaja osoitti, että kun vastuuta annetaan, siihen myös vastataan.” Päävalmentaja Kimmo Ketola

Oho! Nicolas Knuutinen upotti 5 kolmosta 50 prosentin tarkkuudella.

Entä nyt: Seuraavaksi RaLu matkaa Leppävaaraan 8.11., jossa haetaan revanssia Suvela Warriorsista.