Testiasiakkaat pääsivät jo kiipeilemään Sappeessa

Sappeessa seikkailupuiston avajaisiin on valmistauduttu kouluttamalla henkilökuntaa ja testaamalla ratoja. Kiipeilypuiston ohjaajat saivat saksalaisen koulutusorganisaation kautta kuusi päivää kestävän koulutuksen. Ohjaajien tehtäviin kuuluu asiakkaiden opastaminen ja puiston valvominen. Samalla koulutettiin myös teknikkoja.

Toissa lauantaina ensimmäiset testiasiakkaat pääsivät kokeilemaan ratoja. Sappeen matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen kertoo, että ennen avajaisia puiston viimeistelyyn on kuulunut vuokraamon kalustaminen ja kiipeilyvarusteiden siirtäminen oikeille paikoille.

– Kyllä tässä ollaan aikataulussa. Puistoa pääsivät testaamaan lapsiperheet, jotka ovatkin kohderyhmäämme. Testaajissa oli alle kouluikäisiä, ylä- ja alakouluikäisiä ja heidän vanhempiaan. Vastaanotto oli todella myönteinen, ja odotamme varsin vilkasta kiipeilykesää.

Ylle riittää tavallinen vapaa-ajan vaatetus. Poukkanen muistuttaa, että pitkät hiukset on kiipeillessä laitettava kiinni, eikä mukaan kannata ottaa liikaa taskuntäytettä. Puistossa on vuokrattavia kaappeja, joihin tavaroita on mahdollista jättää.

Seikkailupuisto avataan heinäkuun toinen päivä kello 10.