Sivistyskeskus vastaa syyskuussa virtuaalisesti

Kaupungin johdon ja sen asukkaiden välillä tapahtuvan vuorovaikutuksen edistämiseksi perustetut virtuaalitapaamiset saavat jatkoa Kangasalla.

Seuraavassa livetapaamisessa kysymyksiä voi esittää keskiviikkona 8.9. kello 16, kun vuorossa on Kangasalan sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen. Tapaamisessa kysymyksiin vastaavat hyvinvointijohtaja Kati Halonen, opetuspäällikkö Merja Lehtonen, varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen sekä hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen.

Ennakkokysymyksiä voi jättää aina 1.9. saakka osoitteessa tapahtumat@kangasala.fi. Tunnin mittaisessa lähetyksessä pyritään vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin, jotka voivat liittyä varhaiskasvatukseen, opetukseen, liikuntaan, kulttuuriin, nuorisoon, kirjastoon tai hyvinvointiin.

Vuoden 2021 virtuaalitapaamiset järjestetään Teams live -tapahtumina, ja niihin voi osallistua joko suorana tai nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet löytyvät myöhemmin tekstitettyinä kaupungin verkkosivuilta.

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin Kangasalan tapahtumakalenterista löytyvän osallistumislinkin kautta, joka aukeaa sekä selaimessa että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle.

Marraskuun toinen päivä keskustellaan sosiaali- ja terveyskeskuksen asioista. Kysymyksiä esimerkiksi terveydenhoitoon sekä asumis- ja vammaispalveluihin voi jättää 26.10. saakka.