Kangasalan palvelutalosäätiön toiminta siirtyy osaksi Kangasalan palvelutuotantoa

Kangasalan palvelutalosäätiön toiminta siirtyy osaksi Kangasalan palvelutuotantoa tammikuusta 2022 alkaen. Kangasalan palvelutalosäätiön hallitus ja Kangasalan kaupunki ovat osaltaan hyväksyneet liikkeenluovutuksen viime kesänä. Kaupungin osalta asiasta päätti sosiaali- ja terveyslautakunta sekä elinympäristölautakunta.

Jalmarin Kodon palvelut siirtyvät osaksi kaupungin organisaatiota, hoivapalveluiden toiminnot siirtyvät asumispalveluiden ja kotihoidon avopalveluiden alueelle. Muutoksen valmistelua on tehty hyvässä yhteistyössä henkilöstön kanssa. Yksittäisen asiakkaan näkökulmasta liikkeenluovutus ei aiheuta isoja muutoksia arjen palveluissa. Toiminnan kehittäminen jatkuu 2022 vuoden aikana, valmistellen hyvinvointialueelle siirtymistä.

Tukipalveluiden tuotanto siirtyy ateria- ja siivouspalvelujen hoidettavaksi. Toiminnot jatkuvat nykyisen kaltaisina ja muutoksista tiedotetaan erikseen lähiaikoina tarkemmin asukas- ja omaiskirjeillä. Toiminnot tulevat olemaan yhdenvertaisia muiden kaupungin vastaavien palveluiden kanssa.