Sebastian Boulterin etäesitelmä lähetetään Mikkolan Navetalta lauantaina

Mikkolan Navetalta Luopioisista lähetetään etäesitelmä lauantaina 15. tammikuuta kello 14. Etäesitelmä kertoo kreikkalaisten arkeologisten alueiden yhteydessä sijaitsevien jokien taiteellisesta tutkielmasta.

Sebastian Boulter (syntynyt 1974 Jyväskylässä) työskentelee tällä hetkellä Muodonmuutoksia ry:n taiteilijaresidenssissä Luopioisten kirkonkylässä. Työskentelyn aiheena on eräiden kreikkalaisten arkeologisten alueiden yhteydessä olevat joet ja niiden tulkinta proosan ja kuvataiteen keinoin.

Sebastian Boulterin vesivärityö Kifisos-joesta.

Boulter kertoo vierailuistaan kyseisillä arkeologisilla alueilla, vaelluksistaan jokia seuraten ja tapauksista, joita näiden matkojen varrella on sattunut. Esitelmässä sivutaan hieman näiden arkeologisten alueiden historiaa ja kreikkalaista mytologiaa liittyen kyseessä oleviin jokiin.

Arkeologiset alueet ja niiden joet ovat Kerameikos ja Eridanos-joki Ateenassa, Heran pyhäkkö ja Imbrasos-joki Samoksella sekä Kifisos-joen laakso Fokiissa. Boulter myös esittelee työskentelynsä aikana valmistamiaan vesiväriluonnoksia joista.

Koronarajoitusten vuoksi esitelmää pääsee seuraamaan vain etänä. Linkki osoitteeseen löytyy Mumun nettisivujen Ajankohtaista-sivustolta www.muodonmuutoksia.fi.