Oma dvd-levy pyörimään isolla kankaalla tai Steinway-flyygeli soimaan – koronarajoitusten kanssa painiva Kangasala-talokin tarttui yksityistilaisuuksiin

Vanhoja lomavideoita tai uuden elokuvateatteriohjelmiston tarjontaa isolta valkokankaalta ellei jopa oma yksityinen konserttiesiintyminen lähipiirille aikoinaan kohutulla Steinway-flyygelillä?

Tämäkin on nyt mahdollista. Uudella avauksella Kangasala-talo kertoo vastaavansa asiakkaiden toiveisiin yksityistilaisuuksien järjestämisestä Kangasala-salissa; eniten on toivottu juuri yksityisnäytöksiä K-Kinoon.

Kangasala-salissa voi myös järjestää yksityistilaisuutena oman konsertin tai muun esityksen.

Yksityistilaisuuksissakin on noudatettava koronasäännöksiä ja -suosituksia ja käytettävä maskia. Tilaisuuteen voi osallistua enintään kymmenen henkilöä.

– Kun nyt ei voida yleisiä kokoontumisia järjestää, tarjoamme vähän prameammat puitteet yksityistilaisuuksille. Hintakin on painettu niin alas, että toivottavasti tätä mahdollisuutta hyödynnetään. Helmikuu näyttää, josko näille olisi pidempiaikaisempaakin kysyntää. Tosin maaliskuusta eteenpäin kalenterin toivottavasti täyttävät taas suunnitellut tapahtumat, sanoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Omien elokuvien katsomisen lisäksi konserttisalin voi varata 45 minuutiksi omaa konserttia, runonlausuntaa, tanssia tai muuta akustista esitystä varten.

Kangasala-talon toiminta on toistaiseksi jäissä taidemuseota lukuun ottamatta. Koronan tuomien vaikutusten ja  rajoitusten kanssa kamppaillaan pian jo kolmatta vuotta.

– Siinä missä ennen tuotettiin konsertti ja pidettiin se, nyt tuotetaan konsertti, myydään liput ja sitten siirretään konsertti ja ostetaan osa lipuista takaisin. Ymmärrettävästi myös asiakkaat ovat tällä hetkellä varovaisella kannalla lippuostosten suhteen, toimitusjohtaja Kotilainen kertoo.

Hän uskoo, että tällä kertaa koko kevättä ei jouduta viettämään toimintaa rajoittavien sulkujen merkeissä.