Kahdesti jatkopalloille – Viesti vei nelieräisen Pitkäjärvellä

LP Kangasala ja LP Viesti väänsivät tasaisen ottelun lentopallon Mestaruusliigan välierässä torstaina Pitkäjärvellä.

Kotijoukkue vei yli 400 katsojan edessä avauserän, mutta salolaisvieras otti nimiinsä kolme seuraavaa ja koko ottelun erin 1–3 (25–21, 16–25, 26–28, 24–26). Niinpä LP Viesti tasoitti otteluvoitot lukemiin 1–1; LP Kangasala oli voittanut sarjan avauspelin Salossa.

Kangasalalaiset hukkasivat eräpallon sekä kolmannessa että neljännessä erässä, jossa kotijoukkue oli vielä erän puolivälissä useaan otteeseen viiden tai kuuden pisteen karkumatkalla.

LP Kangasalan terävimpiä syömähampaita olivat Ronja Heikkiniemi (20/+14), Roosa Laakkonen (16/+11) ja Gabriela Da Silva (15/+5).

Toisessa välieräparissa torstaina Kuusamo kaatoi toistamiseen Hämeenlinnan.

Finaaliin etenee kolmella voitolla. LP:t ovat vastakkain seuraavan kerran lauantaina Salossa. Sarja on ensimmäisen kerran ”katkolla” Pitkäjärvellä maanantaina 4. huhtikuuta.