Vasemmistoliiton aluevaltuutetut vierailevat keskustelemassa Sahalahdella

Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmä vierailee Sahalahdella perjantaina 30. syyskuuta. Vierailuun kuuluu tutustuminen Sahalahden terveysasemaan ja Höllinkodon uuteen asumisyksikköön sekä kello 17 alkava kaikille avoin keskustelutilaisuus Sariolan koulun auditoriossa.

Vierailu on osa aluevaltuustoryhmän syyskiertuetta, jossa käydään Pirkanmaan eri kunnissa tutustumassa sote- ja pelastuspalveluihin sekä kuulemassa paikallisia. Sahalahden terveysasema ja Höllinkodon asumisyksikkö valikoituivat tutustumiskohteiksi paikallisten ehdotuksesta.

Aluevaltuustoryhmän syyskiertueelle valikoitui Pirkanmaan kuntia, joilla ei ole omaa valtuutettua vasemmiston ryhmässä aluevaltuustossa. Virroilta aluevaltuustoryhmän toiminnassa mukana on strategia- ja tulevaisuusvaliokunnan varajäsen Katja Kotalampi.

Aluevaltuustoryhmä pyrkii aktiivisesti vierailemaan eri Pirkanmaan kunnissa. Kesän aikana valtuutetut vierailivat tapahtumissa Orivedellä ja Lempäälässä ja syksyn aikana ryhmä on käynyt Virroilla ja Ylöjärvellä. Lokakuussa ryhmä suuntaa vielä Akaaseen.

Valtuutetut Minna Minkkinen ja Anne Nyman (takana) ovat valtuustosalissa aluevaltuuston kokouksessa. Molemmat ovat tavattavissa perjantaina Sahalahden vierailulla. Kuva: Anna Weckström.