Sokeiden viikkoa vietetään kuluvalla viikolla – Kangasala-talo sai tunnustusta Tampereen seudun Näkövammaisilta

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16. marraskuuta.

Ritva Salonen Tampereen seudun Näkövammaiset ry:stä kertoo, että Hyvän palvelun kunniakirjalla halutaan kiittää Kangasala-taloa esteettömien ja saavutettavien palveluiden hyvästä järjestämisestä.

– Kangasala-talossa on aina saatu hyvää palvelua ja avustusta. Talo on itse aktiivinen esteettömyyden ja saavutettavuuden huomioimisessa, Salonen kiittelee.

Erityistä kiitosta Salonen antaa Kangasala-talon nettisivuista.

– Sivut ovat helposti ja selkeästi luettavissa näkövammaisten käyttämällä lukuohjelmalla, Salonen sanoo.

Kunniakirjaa luovuttamassa Ritva Salonen Tampereen seurun Näkövammaiset ry:stä. Kunniakirjaa vastaanottamassa Kimmo Pyykkö -taidemuseon intendentti Soila Kaipiainen. Kuva: Tiia Ennala.

Kangasala-talo, Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja K-Kino ovat Vammaiskorttikohteita.

– Meille on todella tärkeää palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme, Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen sanoo.

Kotilainen jatkaa, että myös opaskoirat ovat tervetulleita taloon.

– Yhtään opaskoiraa ei ole vielä ollut vieraana. Odotamme, että pääsemme tarjoamaan raikasta vettä ja makupalan.

Sokeiden viikko nostaa vuosittain esille näkövammaisille tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja. Sokeiden viikkoa vietetään vuosittain marraskuussa.