LP:n viikko: Otteluohjelma antaa vahvoja nousuja Viestiä ja Plokia vastaan esittäneelle LP Kangasalan joukkueelle hengähdysaikaa avainpelaajien toipumiselle

LP Kangasala ei suostunut häviämään viime viikolla, vaikka kantti olikin koetuksella useaan otteeseen lentopallon Mestaruusliigassa.

Hankalaksi paikaksi lentopallopiireissä tiedetyssä Salossa kangasalalaisjoukkue nousi dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen kahden erän takaa kotijoukkueen ohi maistuvaan voittoon 2–3 (25–13, 25–21, 18–25, 21–25, 14–16).

Lauantaina voittoputkea venytettiin edelleen, kun Pitkäjärvellä kaatui Liiga-Ploki. Pihtiputaan ylpeys pani LP:n ahtaalle etenkin ensimmäisen erän lopussa ja toisen alussa, mutta tillilihan sitkeydellä pelannut kotijoukkue otti lopulta täydet pisteet. Voitto erin 3–1 (26–24, 24–26, 25–17, 25–23) väännettiin ilman luottoratsuja Tiiamari Sievästä ja Salossa loukkaantunutta Emmi Riikilää; Iida Pöllänen ja kumppanit kantoivat vastuuta esimerkillisesti.

Liigakärjessä kamppailevan LP:n pelit jatkuvat vasta joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tuolloin saman viikonlopun aikana joukkue kohtaa vieraskentällä sekä Arctic Volleyn että Liiga-Plokin.