Tytöt jatkoivat voittoputkeaan U16-sarjassa – katso kuvakooste HyPon kaadosta areenalta

Kostia-areenalla nähtiin kahden tappiottoman joukkueen kohtaaminen lauantaina.

Kostia-areenalla nähtiin kahden tappiottoman joukkueen kohtaaminen lauantaina, kun RaLu ja HyPo mittelivät paremmuudesta.

Mikä ottelu: 3.12. klo 12 RaLu – Hyvinkään Ponteva U16 tyttöjen (valtakunnallinen I divisioona)

Ennakkoasetelma: Vastakkain ovat sarjan ainoat tappiottomat joukkueet. RaLu oli edelleen vajaalla kokoonpanolla, mutta silti lievä ennakkosuosikki kotikentällä.

Miten kävi: RaLu – HyPo 85–54 (26–18, 21–8, 19–9, 19–19)

Ratkaisu: Ensimmäinen neljännes oli tasaista peliä ja molemmat joukkueet halusivat pitää vauhtia yllä. Tilanteessa 12–12 RaLu onnistui repäisemään 11–0 hetken. Tämän jälkeen RaLu onnistui laajalla rintamalla, eikä voittajasta enää ollut epäselvää.

Onnistuja: RaLun Tampereen osaston Vilma Vehmas pelasi kauden parhaan pelin tähän mennessä tehden 18 pistettä ja napaten 10 levypalloa. Puolustuksessa Lea Wallgrén ja Tesla Gylling tekivät hyvää työtä HyPon tähtipelaajan kanssa. Anni Haimi käytti minuuttinsa hienosti ja oli +/- luvulla 21 joukkueen parhaimmistoa.

Kommentti: ”Tätä ottelua oli odotettu, ja oli hienoa pelata kotikentällä hienon kannustuksen siivittämänä. Kokonaisuus oli yksi kauden parhaita ja joukkue osoitti jälleen, miksi olemme sarjan kärkipaikalla.” (Päävalmentaja Kimmo Ketola)

Oho!  RaLu onnistui tekemään 32 pistettä vastustajan menetysten jälkeen.

Entä nyt: Pelit jatkuvat vasta 7.1., kun RaLu kohtaa Tesoman kotipelissä Pyrinnön.

 

Kuvasatoa lauantain ottelusta: