Kostian päärakennuksessa ei järjestetä opetusta tiistaina maanantai-illan tulipalon vuoksi – keskiviikkona on tarkoitus palata normaaliin päiväjärjestykseen

Maanantainen puruimurin tulipalo Kostianvirran yhtenäiskoulun alakoulun käsityöluokassa aiheutti muutoksia tiistain koulupäivään. Opetusta ei järjestetä päärakennuksessa tiistaina lainkaan, sillä savun hajua oli rakennuksessa vielä jonkin verran. Oppilaiden koulupäivä oli myös hieman tavanomaista lyhyempi.

– Korvaavat tilat on löydetty kaikille ryhmille. Onneksi meillä on yläkoulu vieressä ja liikuntahalli lähellä. Keskiviikkona opetus pyritään taas järjestämään normaaliin tapaan, Kostianvirran yhtenäiskoulun rehtori Emmi Kleemola kertoo.

Koulun oppilaita, huoltajia ja henkilökuntaa tiedotettiin asiasta maanantai-iltana Wilma-viestillä.

Tulipalon syttyessä maanantai-iltana koulun teknisen työn tiloissa oli käynnissä kansalaisopiston kurssi. Kurssin opettaja suoritti tilanteessa alkusammutusta.

– Opettaja toimi tilanteessa hienosti ja palokuntakin oli paikalla nopeasti. Onneksi henkilövahingoilta vältyttiin, Kleemola sanoo.

Vahingot jäivät teknisen työn tiloissa sattuneessa puruimurin palossa pieniksi. Kuvassa Kostianvirran yhtenäiskoulun alakoulun apulaisjohtaja Riitta Tiitola palopaikalla maanantai-iltana.

 

Lue myös:

Puruimuri syttyi palamaan koulun käsityöluokassa – pelastuslaitoksen mukaan henkilövahingoilta vältyttiin