Kevään lasten lauantai -työpajat alkavat Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 Lasten lauantai -työpajat alkavat 18.2. Metsätöitä -näyttelyn muotoilijan Merja Palinin ohjauksessa. Merja Palinin ja Nina Ruokosen Elämää metsässä -installaation puu herää talviuniltaan uuteen kevääseen. Installaatiosta rakentuu osallistujien yhteisötaideteos, joka on nähtävissä loppukevään ajan taidemuseossa.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon Metsätöitä -näyttelyn muotoilijat Merja Palin ja Nina Ruokonen ovat tehneet näyttelyyn yhteisen Elämää metsässä -installaation, joka koostuu lasten lukunurkasta, Kirsi Ihalaisen äänitaideteoksista sekä seinälle tarralla tehdystä puunrungosta oksineen. Lasten lauantain -työpajoissa puu herää eloon. Osallistujat saavat tehdä oman lehden, linnun tai ötökän ja lisätä sen puun oksille.

Työpaja järjestetään non-stop-periaatteella kello 10–13. Ohjauksen ja materiaalit saa paikan päältä maksutta, mukaan osallistujat tarvitsevat vain aikuisen huoltajan ja uteliaan mielen.

Elämää metsässä -installaation rakentuminen saa päätöksensä Lasten lauantain -työpajassa lauantaina 11.3. kello 10–12. Tämän jälkeen värikäs puu on taidemuseon vierailijoiden ihailtavana Metsätöitä -näyttelyn loppuun 21.5. asti.

Merja Palinin, Nina Ruokosen ja Helena Vaarin Metsätöitä -näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 28.1.–21.5.2023.