RaLu nujersi HoNsUn lopulta selvällä piste-erolla

RaLu otti tärkeän voiton 28 pisteen erolla HoNsUsta.

Mikä ottelu: RaLu–HoNsU U16 tyttöjen valtakunnallinen I divisioona, 18.2.

Ennakkoasetelma: HoNsU oli syyskierrokselle joukkue, joka pystyi aiheuttamaan eniten harmia RaLulle. Odotettavissa siis mielenkiintoinen peli.

Miten kävi: RaLu–HoNsU 82–54 (21–19, 21–11, 20–11, 20–13)

Ratkaisu: Ottelu oli juuri niin hankala alussa kuten oli odotettavissakin. HoNsUn aktiivinen pelitapa piti RaLua varpaillaan ensimmäisen jakson ajan. Toisella jaksolla RaLun laaja kokoonpano käänsi ottelun hallinnan. Kolmas jakso oli ehkä kauden parasta peliä RaLulta, ja ottelu alkoi ratketa. Neljännellä jaksolla RaLu viimeisteli voiton pyörittämällä koko rosteria kentällä. Lopulta tärkeä voitto kirjattiin 28 pisteen erolla.

Onnistuja: Sanni Ketola 13 pistettä /16 levypalloa ja Vilma Vehmas 17 p / 18 l ylsivät tuplatuplaan.

Kommentti: ”Vaikka pelaajia on sivussa ja nyt kaksi pelaajaa tippui kokoonpanosta kesken pelin, joukkue on osoittanut hieno peliä. Tänään Tilda Syrjä ja Saga Pajula astuivat hyvin esiin, kun 1–2 pelipaikoilla oli pelaajia sivussa.” päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! RaLu paranteli levypalloennätystä nappaamalla 77 levypalloa.