Hyvästä loppukiristä huolimatta tappio PäLuLu:lle

Luja-Lukko isännöi Panttereita U19-poikien valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa. Ottelu oli osalle pelaajista viimeinen junioritasolla.

 

Mikä ottelu: PäLuLu–WB-Pantterit, U19 poikien valtakunnallinen I divisioona, 25.3.

Ennakkoasetelma: WB-Pantterit on pelannut vaihtelevasti ja heidän kokoonpanossaan on 16 pelaajaa, joista vain yksi on pelannut kaikki pelit. Kova peli siis tulossa.

Miten kävi: 79–94 (20–25, 28–23, 15–23, 16–23).

Ratkaisu: Pelin ensimmäinen neljännes oli tasaista, vaikka jakso päättyi viiden pisteen tappioon. Toisella neljänneksellä kotijoukkue esitti todella hyvää peliä ja onnistui tasoittamaan ottelun, kun siirryttiin puoliajalle. Kolmas jakso oli tuttu kauden edellisistä peleistä, eli vierailijat tulivat kovaa ja kotijoukkue hiukan ihmettelee. Vierailijat rankaisivat kovalla prosentilla hiukan heikommin pelatuista hyökkäyksistä. Luja-Lukko järjesti vielä loppukiriä, mutta tällä kertaa WB-Pantterit oli parempi ja vie pisteet Itä-Helsinkiin.

Onnistuja: Jaakko Nieminen pelasi hyvän pelin viimeistellen 26 pistettä, 12 levypalloa ja 3 torjuntaa.

Kommentti: ”Hyvin pojat kuudella pelaajalla jälleen taistelivat. Tämä peli oli tavallaan koko kuva kaudesta, eli parhaimmillaan oltiin todella hyviä, mutta perään sitten oltiin aika huonoja. Hyvin pojat kuitenkin selvisivät kaudesta ja ne, jotka pystyivät pelaamaan paljon, kehittyivät mukavasti.” päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! Oskari Ketola, Niko Pajula ja Nicolas Knuutila esiintyivät tässä pelissä viimeisen kerran junioritasolla.