Kukkia Ensemble esiintyy Pälkäneen kirkossa pitkänäperjantaina

Kukkia Ensemble esiintyy Pälkäneen kirkossa pitkänäperjantaina.

Kukkia Ensemblen jousitrio esiintyy Pälkäneen kirkossa pitkänäperjantaina 7. huhtikuuta kello 10. Yhtye esittää pitkänperjantain teemaan sopivat seitsemän kappaletta lomittain Pälkäneen kirkkoherra Jari Kemppaisen lukemien Kristuksen seitsemän sanaa ristillä -tekstien kanssa. Musiikkina kuullaan muun muassa Johann Sebastian Bachin kauniimpia kappaleita.

Jousitriossa soittavat viulisti Riikka Westerlund, alttoviulisti Julie Svacinova ja sellisti Lauri Rantamoijanen.

Viulisti Riikka Westerlund toimii kamari- ja orkesterimuusikkona Suomessa ja ulkomailla. Hän on soittanut muun muassa Radion sinfoniaorkesterissa, Helsingin kaupunginorkesterissa, Suomen kansallisoopperan orkesterissa, Tapiola Sinfoniettassa, Kööpenhaminan filharmonikoissa ja Malmön sinfoniaorkesterissa.

Alttoviulisti Julie Svačinová opiskelee Sibelius-Akatemiassa. Hän voitti Oulun VII valtakunnallisen alttoviulukilpailun vuonna 2022.

Sellisti Lauri Rantamoijanen on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja orkestereissa muun muassa Arabiemiraateissa, Amerikassa, Englannissa, Intiassa, Israelissa, Kyproksella, Turkissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa ja Ranskassa.