Bussilla Pirhan kuulemistilaisuuteen – ”Nyt yksi kaikkien ja kaikki yksien puolesta järjettömiä suunnitelmia vastaan!”

Sote-uudistuksen piti turvata suomalaisille sujuvat ja saavutettavat sosiaali- ja terveyspalvelut asuinpaikasta riippumatta. Pirhan ”tärkeintä on ihminen” on osoittautumassa korulauseeksi. Pirkanmaan reunakuntiin kohdistuu palveluiden leikkausuhka, joka eriarvoistaa ihmisiä voimakkaasti. Molemmat Pälkäneen terveysasemat ovat leikkautusuhan alla.

Pirha (Pirkanmaan hyvinvointialue) järjestää asukkaiden kuulemistilaisuuden Kangasala-talolla tiistaina 12.9. alkaen kello 17.30. Kukkian kylissä on päätetty lähteä joukolla haastamaan päättäjiä päätösten perusteluista ja ennen muuta niiden seurauksista. On myös kiintoisaa kuulla, millä terveyskeskukset voidaan tasa-arvoisesti ja laadukkaasti korvata. Nyt on siis oikea hetki koota naapurit ja kylänmiehet yhteiselle asialle.

Kuulemistilaisuuteen bussikuljetukset

Kangasalan kuulemistilaisuuteen järjestetään bussikuljetus seuraavan reitin ja aikataulun mukaisesti. Toinen bussi kerää väkeä Kukkian etelä- ja länsipuolen kylistä, toinen suuntaa Rautajärven ja Luopioisten kautta kohti Holjaa.

Luopioisten Linjan bussi 1: Kyynärö 15.50, Rautajärvi 16.00, Luopioinen 16.10, Holja 16.15, Aitoo 16.25, Pälkäne linja-autoasema 16.40, Kangasala 17. Bussi 2: Padankoski 15.40, Kuohijoki 15.50, Puutikkala VPK 16.05, Holja 16.15, Kangasala 17.

Kyytiin pääsee myös reitin varrella olevilta bussipysäkeiltä. Busseissa kerätään pieni maksu. Retkelle pitää ilmoittautua, jotta tiedetään, tarvitaanko enemmän busseja. Ilmoittautuminen sähköpostilla mikkolan.pytinki@gmail.com perjantaihin 8.9. mennessä.

Päivi Loukamo