Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonta palvelee nyt myös chatissa Pirkanmaalla

Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonnasta voi nyt kysyä apua chatissa tai puhelimitse. Kaikkia pirkanmaalaisia työikäisiä palveleva chat- ja puhelinpalvelu ovat avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–15 ja keskiviikkoisin kello 12–17.30.

Aiemmin chat on ollut käytössä vain Tampereella. Uudistuksen myötä chat saatiin käyttöön koko Pirkanmaalle. Samalla sen palveluajat laajenivat. Chatiin pääsee pirha.fi-sivujen alalaidassa olevasta puhekuplasta. Myös keskitetty puhelinpalvelu on hyvinvointialueen mukaan merkittävä parannus, sillä aiemmin monissa kunnissa sosiaalipalvelujen neuvonta on ollut avoinna vain muutamia tunteja viikossa.

Sekä chatissa että keskitetyssä puhelinpalvelussa yhteydenottoon vastaa sosiaalihuollon ammattilainen.

Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonnasta saa apua erilaisiin arjen ongelmiin ja elämän yllättäviin kriiseihin. Yhteyttä voi ottaa vaikkapa arjen hallinnan heikentymiseen tai taloudellisiin huoliin liittyen. Ratkaisuja pyritään löytämään yhdessä niin isoihin kuin pieniin huoliin.

Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonta:

  • Chat: pirha.fi
  • Puhelin: 03 384 5700
  • ma, ti, to, pe klo 9–15 ja ke klo 12–17.30

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?