Suosittu someräppäri saapuu Pälkäneelle – ”On hienoa päästä nuorten kanssa jutulle”

– Tosi siistiä tulla Pälkäneelle. Minulle onkin tullut kymmeniä viestejä, joissa porukka on toivonut minua sinne keikalle, Räpfaija eli Ville Vuorinen kertoo.

Ääni kuuluu Pälkäneelle asti hyvin, vaikka Räpfaija vastaa puhelimeen lentokoneesta, jolla hän on juuri matkustamassa Italiaan kuvaamaan videoita.

Suosittu someräppäri Räpfaija tulee keikkailemaan Nuijantalolle perjantaina 10. marraskuuta Nuijantalolle. Janakkalassa asuvalla Räpfaijalla on seuraajia yhteensä yli 150 000 TikTokissa ja Youtubessa. Ura sai alkunsa reilut kaksi vuotta sitten, kun Vuorisen poika pyysi isäänsä lataamaan jonkin rap-videon someen. Video päätyi heti viraaliksi, ja tie someräppäriksi auki. Räpfaija-nimen hän sai pojaltaan samalla kun teki ensimmäisen TikTokinsa.

– Noin vuosi sitten lopetin sairaanhoitajan työt ja aloin keskittyä täysipäiväisesti someen.

Uudella uralla on kuitenkin myös heijastuksia vanhasta.

– Parasta on, kun keikkaillessa näkee nuoria ja pääsee heidän kanssaan jutulle. Nuoret kertovat tosi avoimesti ja aidosti asioistaan. Tietyllä tavalla teenkin edelleen hoitoalan työtä, foorumi vain on nykyisin erilainen, Räpfaija, itsekin 4- ja 10-vuotiaiden lasten isä, kertoo.

Räpfaija keikkailee Pälkäneen Nuijantalolla perjantaina 10. marraskuuta kello 18.

Keikkoja on riittänyt

Räpfaija on räpännyt teini-ikäisestä lähtien. Vuonna 2017 hän perusti pikkuveljensä kanssa rap-duon Herra Vuoret. Koronaepidemia katkaisi lupaavasti alkaneen keikkailun ja vuonna 2021 tuli sitten somen valloittamisen vuoro.

Nykyisin hän kiertää aktiivisesti Suomea keikkailemassa ja tekemässä TikToki-videoita yhdessä yleisön kanssa: Pälkäneen keikka on artistille järjestyksessään tämän vuoden 33:s. Artisti on myös osakkaana Viral Music Finland -levy-yhtiössä.

Vapaa-ajallaan Ville Vuorinen valmentaa janakkalalaisen SC Urbans -salibandyjoukkueen 10-vuotiaita junioreita.