Kangasalla myydään ammuttu hirvenvasa tarjouskaupalla

Sisä-Suomen poliisilaitos myy epäillyn metsästysrikoksen yhteydessä takavarikoidun hirvenvasan sähköpostitarjouskaupalla. Tarjouksia otetaan vastaan 14. joulukuuta kello 8 saakka.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa 9. joulukuuta Kangasalla tapahtunut epäilty metsästysrikos.  Poliisi on takavarikoinut asiassa urospuolisen hirvenvasan. Vasa on ammuttu. Hirvenvasa on arviolta kuuden kuukauden ikäinen. Sitä ei ole punnittu, eikä varmaa tietoa luodin osumakohdasta ole.

Hirvi on nyljetty ja se on säilytyksessä paikallisen metsästysseuran tiloissa.

Hirvi myydään korkeimman tarjouksen esittäneelle. Sitovan tarjouksen voi lähettää sähköpostiin kangasala.sisa-suomi@poliisi.fi otsikolla ”Hirvenvasan tarjouskauppa”. Tarjouksen pitää sisältää puhelinnumero, josta tarjouksen jättäjän tavoittaa.