Puoliajan jälkeen kaikki näytti vielä hyvältä – BC Sisu nujersi lopussa Luja-Lukon

BC Sisu voitti Pälkäneen Luja-Lukon miesten kakkosdivisioonan pelissä lukemin 84–77.

Mikä: BC Sisu–Pälkäneen Luja-Lukko miesten II-divisioona 23.1.

Ennakkoasetelma: Syksyllä Luja-Lukko voitti porilaiset ja voitto mielessä kohti Poria lähdettiin.

Miten kävi: BC Sisu–PäLuLu 84–77 (16–15, 24–23, 18–28, 26–11).

Ratkaisu: Ottelun alussa Luja-Lukko siirtyi 10–2 johtoon, jonka BC Sisu onnistui kuitenkin tasoittamaan ennen jakson puoliväliä. Puoliaikaan asti ottelu eteni tasaisena. Puoliajan jälkeen Luja-Lukko onnistui kasvattamaan eron kuuteen pisteeseen, ja kaikki näytti hyvältä. Viimeisellä jaksolla BC Sisu onnistui pakottamana Luja-Lukon vaikeisiin ratkaisuihin ja tasoitti ottelun.

Noin kolme minuuttia ennen loppua Luja-Lukolle tuli kaksi harmillista menetystä, josta BC Sisu onnistui siirtymään viiden pisteen johtoon. Lopussa eroa yritettiin kaventaa sivurajapeleillä, mutta syötöt/heitot eivät löytäneet oikeita kohteita. Lopulta voitto porilaisille seitsemän pisteen erolla.

Onnistuja: Hyökkäyspäässä Janne Salminen (23 p.) kantoi isoimman vastuun.

Kommentti: ”Matkapelit on tällä kaudella olleet meille haastavia. Nytkin voitto oli saatavilla, mutta muutama epäonnistuminen lopussa käänsi pelin vastustajalle, joka pelasi hyvän ottelun.” Päävalmentaja Kimmo Ketola.

”Oho”: Porilaisten kaikki pelit striimataan ja selostetaan englanniksi!

Entä nyt: Ottelut jatkuvat lauantaina 3.2. kello 17, kun BC Lapua saapuu Kostia-areenalle.