Pirkanmaan hyvinvointialue palkkaa 15–17-vuotiaita nuoria kesäharjoittelijoiksi

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun tänä vuonna yli 200 nuorta. Hakuaika harjoitteluihin on 19.3.–1.4.

Edellytyksenä kesäharjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee siis olla 15-vuotias 3.6. mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Virroilla ja Ylöjärvellä.

Harjoittelujaksot kaksi tai neljä viikkoa

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 3.6.–26.7. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Harjoittelussa tehdään avustavaa työtä.

Hakemus tulee lähettää Kuntarekryn kautta.