Taidemuseossa yhteistyötä yliopistojen kanssa – opiskelijat vetävät työpajoja valokuvavertailun, sanataidepajan ja lasten lauantain merkeissä

Tampereen yliopiston sekä Hämeen kesäyliopiston opiskelijat järjestävät ohjattuja työpajoja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Dialogos – kuvan kaunis keskustelu -näyttelyn tiimoilta järjestettiin ympäristökasvatuskokeilu torstaina 18.4. Suoraman koulun neljäsluokkalaisten kanssa, ja lauantaina 20. huhtikuuta on vuorossa kaikille avoin vanhanaikaisia ja nykyisiä valokuvia Kangasalta vertaileva työpaja.

Lisäksi järjestetään kaikille avoin ja maksuton sanataidepaja torstai-iltana 25.4. ja 2. toukokuuta. Myös lasten lauantain työpajaa lauantaina 11.5. on ohjaamassa Tampereen yliopiston opiskelijoita.

Näyttelyn taiteilijapari m&p eli kasvatustieteen tohtori, taidemaalari Juha Merta ja taiteen tohtori, taidegraafikko Jouko Pullinen ovat tehneet pitkän uran Tampereen yliopistossa opettajankouluttajina. Näyttely on osa Taideyliopiston valtakunnallista Taiteet ja digi -hanketta.