Pomppulinna, maistiaisia, musiikkia – Pimeen kaupan ilta näkyy perjantaina Onkkaalassa

Perinteeksi muodostunutta Pimeen kaupan iltaa vietetään perjantaina Onkkaalassa Pälkäneellä. Paikallisten kivijalkayrittäjien alulle panema tempaus tuo hämärtyvään syysiltaan pidennettyjä aukioloaikoja, monenlaista ohjelmaa ja väkeä houkuttelemaan laadittuja yhden illan erikoistarjouksia.

Kunnantalon isolle pysäköintialueelle rakentuu yrittäjätori, joka saa seurakseen muun muassa pomppulinnan, kasvomaalausta, yrittäjien arvonnan ja Pimeen kyläkävelyn. Yrittäjätorin lisäksi ohjelmaa ja tarjouksia järjestetään kaikissa tempauksessa mukana olevissa liikkeissä Pälkäneen keskustassa ja sen tuntumassa. Mukana illassa on myös yhdistyksiä ja esimerkiksi kunta sekä seurakunta, joka järjestää musiikillista ohjelmaa kirkossa.

Pimeen kaupan ilta järjestetään perjantaina 27.9. kello 16–19.

Ilta päättyy Vilpolassa pidettävään pääsymaksulliseen jatkotapahtumaan, jossa lavalla nähdään kello 19 jälkeen koomikko Mikko Vaismaa ja Wanha Resepti -yhtye.

Pimeen kaupan ilta on vakiinnuttanut asemansa yhtenä väkeä eniten liikuttavista syksyn tapahtumista Pälkäneellä. Kuvan Lumianna Toivari, Liliana Toivari ja Sarianne Tiainen ikuistettiin tapahtumassa syksyllä 2022.