Luvassa sekä uusia säveliä että tuttuja kasvoja

Salin syyskauden avaa Anssi Tikanmäen Orkesteri. Konsertissa kuullaan sekä uudempia että suomalaisille hyvin tuttuja maisemakuvia Suomesta. Kuva: R. Vainio

Kangasala-talon yleisön tutuista suosikeista syksyllä nähdään muun muassa Anssi Tikanmäen Orkesteri, pianistitähti Iiro Rantala sekä Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen. Klassisen musiikin sarjassa kuullaan Suomalaisen Barokkiorkesterin vierailu. Tämän päivän jazzia saliin tuovat Joonas Haavisto Trio ja kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen. Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy harvinaisessa konsertissa jousikvartetin säestyksellä, kun mies konsertoi Helsingin Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Juurevaan tunnelmaan päästään blueslegenda Eero Raittisen ja Knucklebone Blues Bandin kanssa.

Viihdekonserttien tarjonta on jälleen kattava. Tangokuningatar Arja Koriseva ja suosikkibaritoni Hannu Lehtonen tulkitsevat kotimaisen elokuvamusiikin säveliä. 20-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Janne Tulkki saapuu Kangasalle Hämeenlinna Big Bandin kanssa. 1920−50-luvuilta ammentava Seminola-orkesteri konsertoi tällä kertaa tunteellisella rakkausteemalla.

Kangasala-talo tarjoaa syksyllä myös rytmiä ja tunnelmia maailmalta. Camino Flamenco -kollektiivi yhdistää nautittavaksi flamencon tanssin ja musiikin sekä naissukupolvien voiman. Jussi Syren & the Groundbreakers tuo Kangasala-saliin amerikkalaisen akustisen bluegrass-musiikin.

Syksyllä päästään nauttimaan myös musikaalien loisteesta, kun Suomen Musiikkiteatteri tuo Kangasala-taloon Hurriganesin tarinaa kertovan Ganes-musikaalin ja diskohittien täyttämän Golden Abba Show’n.

Kangasala-talo julkaisee lisää syksyn tapahtumia kevään aikana.