Tarjolla tuhti tietopaketti eläkeläisille

Ikäihmisille on tiedossa tuhti tietopaketti Nuijantalolla lauantaina 17. maaliskuuta, kun terveys- ja hyvinvointimessut polkaistaan käyntiin kello 10–14.

Kello 10 Tiina Knuutinen esittelee Ikäpistettä ja ikääntyneiden liikuntaa, kello 11 Rainer Zeitlin pitää alustuksen aiheesta sote, ja kello 12 on Pälkäneen kunnan vuoro esitellä kunnan järjestämää ikäihmisten toimintaa. Yrittäjät ja yhdistykset saavat puheenvuorot tasatuntipuheiden väliin niin halutessaan.

– Messujen ajatuksena on antaa kattava otanta ikäihmisille suunnatuista palveluista Pälkäneen kunnassa, messuja osana sosiaalialan johtamisopintojaan järjestävä pälkäneläinen Maria Aho kertoo.

Pälkäneläisille eläkkeensaajille suunnatuilla messuilla näytteilleasettajina ovat paikalliset yritykset ja yhdistykset. Mukana ovat Mielilaulu, Pälkäneen seudun vanhustenkotiyhdistys Kostiakoti, Eläkeliiton Sydän-Hämeen yhdistys, Matin Terveyspalvelut, Attendo Satumetsä, Pälkäneen vammaisneuvosto, Ikäpiste, Pälkäneen kunta, Stonefell Oy, Osuuspankki, Pälkäneen seurakunta, Pälkäneen hengitysyhdistys, Ystävän Kotiapu, Pälkäneen Eläkeläisten kerho ja Kangasalan kaupungin vanhuspalvelut. Toimintaansa ja palvelujaan esittelevät myös Apukauppa, Pälkäneen vanhusneuvosto, Uutanankärjen hierontapiste, Yksityislääkäri R.Zeitlin, Lux Bonitas hyvinvointipalvelut, Kauneussalonki Gerly, Hyvinvointipalvelut Velnessi, Helmikkalan liikenne, Esperi Care, Pälkäneen Apteekki, Pirkanmaan muistiyhdistys ja Daven lihashuolto.

Kävijöitä palvelee tapahtuman ajan myös kahvio. Messujen järjestelyissä on mukana myös Pälkäneen kunta.