SB Lujan E2-pojat raivasivat tiensä kilpasarjaan

Pälkäneläisen SB Lujan salibandypojat etenivät kilpasarjaan.

Mikä ottelu: SB Lujan vuonna 2009-syntyneiden E2 –poikien alkusarjan pelit Salibandyliiton Sisä-Suomen haastajasarjassa

Ennakkoasetelma: Joukkue aloitti pelaamaan kolme vuotta sitten aluesarjassa ja syksyllä alkoi toinen vuosi Salibandyliiton haastajasarjassa, johon edellisen kauden kokemusten perusteella ilmoittauduttiin. Alkusarjaa lähdettiin pelaamaan peli kerrallaan, ja päätavoitteena oli saada joukkueen suoritustasoa nostettua.

Miten kävi: Joukkue voitti kaikki alkusarjan pelit, mikä tarkoitti nousua kilpasarjaan. Tulevassa kilpasarjassa joukkue pelaa B-sarjassa, jossa vastassa on Sisä-Suomen alueen haastajasarjojen lohkoykköset sekä kilpasarjassa sijoille 4-6 sijoittuneet joukkueet.

Otteluiden tulokset alkusarjassa: SB Luja – SC Weikot 11-8, SB Luja – KalvKe 11-1, SB Luja – LASB 9-3, SB Luja – Steelers 9-7,

Ratkaisu: Osa peleistä oli selvää SB Lujan hallintaa, ja tiukemmat pelit joukkue käänsi edukseen kovalla liikkeellä sekä laajalla maalintekijäjoukolla.

Onnistuja: Koko joukkue onnistui ja silmille pistävää oli tasainen suorittaminen. Alkusarjassa maalien ja syöttöjen makuun pääsivät kaikki joukkueen pelaajat, mikä lupaa hyvää jatkopeleihin. Joukkue vahvistui tälle kaudelle, kun Rocky Kamila siirtyi tamperelaisesta Classicista SB Lujaan. Kilpasarjassa pelanneen Rockyn esimerkki harjoituksissa on selvästi vaikuttanut tekemiseen ja nostanut koko joukkueen suoritustasoa peleissä.

Oho: Alkusarja sujui yli odotusten ja valmentajien varovaisen optimistiset suunnitelmat haastajasarjassa jatkamisessa menivät uusiksi.

Entä nyt: Uudet haasteet odottavat kilpasarjassa, ja pelaajien kehittymisen kannalta ylemmälle tasolle siirtyminen on nyt looginen askel eteenpäin. Onnistuneen syyskauden jälkeen voi vähän nauttia, mutta joukkueharjoittelu Kostia-areenan hienoissa olosuhteissa jatkuu uusin tavoittein.

SB Lujan 2009-syntyneet pojat etenivät kilpasarjaan.