Playoff-huuma näkyy katukuvassa

 

Nousukarsinnat näkyvät katukuvassa.

SB Lujan taustaorganisaatio on pistänyt kaiken likoon kakkosdivisioonan nousukarsintojen alla. Mediatiimi pyrkii saamaan kannustusjoukot liikkeelle sekä lauantaina 6.4. kello 17.45 Tampereen Spiral-salilla pelattavaan avausotteluun että sunnuntaina 7.4. kello 14 Luopioisten Luja-Lukko Areenalla käynnistyvään kotipeliin.

Playoff-tunnelmaa nostatetaan muun muassa Facebook-ryhmän ja Luopioisten keskustaan viritellyn mainosbanderollin avulla. Ottelua varten on painettu myös käsiohjelma, ja joukkueen tunnelmista raportoidaan nettisivujen pelaajahaastatteluissa.

SB Luja karsii salibandyn kakkosdivisioonapaikasta SC Pirkanmaa Unitedia vastaan. Luja lähtee peleihin haastajan asemasta. PirU on tahkonnut kakkosdivisoonaa kahden kauden ajan. Kesällä 2006 perustettu tamperelaisjoukkue ei ole koskaan astellut sarjaportaita alaspäin.

Karsinnat pelataan paras kolmesta -menetelmällä eli kakkosdivisioonapaikka edellyttää kahta voittoa. Jos voitot ovat Luopioisten pelin jälkeen tasan, ratkaiseva ottelu pelataan Tampereella sunnuntaina 14.4.